Україна, м. Київ

UA
RU

Корисні новини

Назад

Як зробити ремонт у квартирі самостійно?

Рішення зробити ремонт у квартирі своїми силами зазвичай приймається у кількох випадках:

  1. Перший випадок – це коли Ви самі будівельник і зможете самостійно якісно виконати всі роботи та отримати ремонт своєї мрії, не звертаючись за допомогою до інших компаній.
  2. Другий випадок – це, найчастіше, ціна питання, тому що вартість послуг професійних компаній часто досить висока і зовсім не вкладається в загальний бюджет підготовлений для ремонту.

Давайте тепер розберемося у всьому по крокам. Для початку виділимо основні види ремонту: Капітальний, Косметичний та Євроремонт:

  • Капітальний ремонт - це глобальні зміни у зовнішньому вигляді квартири, коли прибираються або ставляться перестінки, змінюється проводка, сантехніка, покриття підлоги, стіни та стеля.
  • Косметичний ремонт - це маються на увазі невеличкі зміни у зовнішньому вигляді квартири, без серйозних втручань. Наприклад: поклейка нових шпалер або фарбування стін, заміна підлоги, розеток та вимикачів та, можливо, оновлення меблів.
  • Євроремонт. Оо.. це слово багато хто пам'ятає із 90-х, тому що тоді це здавалося чимось космічним та дуже дорогим, тому дозволити собі ремонт такого типу далеко не кожен мав змогу. А сьогодні це просто якісь сміливі рішення в дизайні, що прийшли до нас з Європи та Америки.

А тепер продовжимо розглядати наші випадки.

Перший випадок ми пропустимо, тому що це чудово, якщо Ви будівельник та можете самостійно зробити ремонт в своїй квартирі, або ж маєте таких друзів, які виконають все якісно і за невеликі гроші.

А ось другий випадок ми роздивимося, бо часто таке буває, що бюджет обмежений, а ремонт дуже хочеться зробити максимально якісно, а послуги компаній досить дорогі. Тому якусь частину роботи по плануванню та виконанню ремонту можна взяти на себе.

Отже, варто розпочати з проєкту. Треба намалювати та записати до найдрібніших деталей, як будуть виглядати кімнати. Це потрібно для того, щоб можна було прорахувати потрібну кількість та витрати на будівельний матеріал, меблі, предмети інтер'єру тощо. Далі обов'язково треба скласти план дій, щоб вся робота була не хаотичною, а послідовною та якісною. Дуже важливий етап підготовки до ремонту. Якщо підготовчі роботи будут виконані якісно та професійно, то й сам ремонт буде проходити легко.
Тому варто все ж добре подумати та довірити такі роботи команді спеціалістів. А всі підготовчі та демонтажні роботи, штроблення стін, алмазну різку бетону, пройомів, отворів та підрозетників зможе чудово виконати наша компанія "demontag-1.kiev.ua". 

Такі процеси як встановлення або заміна вікон, монтаж електропроводки та труб також краще довірити вузькопрофільним спеціалістам, так як на цих моментах точно не варто економити.

А починати ремонтні роботи рекомендуємо зі стін та стель. Всі поверхні треба вирівняти, пошпаклювати, поґрунтувати та поклеїти шпалери або пофарбувати. Потім можна приступити до вирівнювання підлоги. Тут рекомендуємо використовувати розчин, що самостійно вирівнюється , бо так буде набагато швидше, ніж самостійно робити стяжку підлоги. Після цього приступаємо до  укладання підлогового покриття, такого як: плитка, паркет або лінолеум. Ну от вся основна робота зроблена і тепер можна встановлювати сантехніку та міжкімнатні двері.

Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть Вам в ремонті і Ви досягнете чудового результату, який буде Вас радувати.

0 0)
Зателефонувати
Проконсультуватися
>>>