Україна, м. Київ

UA
RU

Корисні новини

Назад

Ремонт квартири: з чого варто розпочати?

Ну що ж, от і настав час робити ремонт у квартирі або будинку.
А щоб ремонт не виявився довгою та неприємною подією, треба попередньо добре підготуватися або максимально продумати план дій.

Отже, давайте розглянемо основні етапи підготовки та проведення ремонту:

  1. Перший етап. Розпочати потрібно з розробки дизайн-проєкт інтер'єру квартири або будинку. Краще довірити це дизайнеру, щоб все було продумано та прописано до дрібниць (розводка електрики, кількість розеток та точок підключення техніки, зведення перестінків, розміри пройомів або арок і т.д.), або ж можна зробити це смостійно, прорахувавши точно всі розміри та дані.
  2. Другий етап. Після підготовки дизайн-проєкту треба обов'язково перевірити заявлені розміри кімнат із фактичними та записати всі розбіжності, ці записи Вам потім стануть у нагоді.
  3. Третій етап - це демонтажні роботи. Підготовку квартири до ремонту та весь перелік демонтажних робіт краще довірити професійній команді компанії №1 у Києві "demontag-1.kiev.ua", яка прибере все, що заважає і що можливо прибрати, а потім вивезе все будівельне сміття, залишивши після себе чудово підготовлену квартиру для оздоблення.
  4. Четвертий крок. Ось тепер Ваша квартира повністю готова до ремонту і можна запрошувати спеціалістів для почптку робіт, які вже попередньо узгоджені з дизайнером та прописані в проєкті!
0 0)
Зателефонувати
Проконсультуватися
>>>